Зоряна Скалецька пообіцяла особисто інспектувати лікарні без попередження

705

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька повідомила, що буде без попереджень особисто відвідувати українські заклади охорони здоров’я для проведення інспекцій. Це вона пообіцяла під час онлайн спілкування з приводу захисту прав пацієнтів.

Вона повідомила, що разом із партнерами планує частіше бувати у закладах системи охорони здоров’я в Україні, та хоче зробити такі несподівані виїзні візити регулярними. На її думку, чиновникам треба частіше бувати на місцях і не лише у психіатричних закладах, а й навідуватись до інших медичних установ, повідомила Скалецька. Керівник МОЗ попросила медиків чекати на її візити по всій території України.

На уточнююче запитання журналістів, чи буде вона відвідувати медичні заклади без попереджень, новий міністр сказала, що, звичайно, що так. Знайомство із роботою медичної установи вона пообіцяла почати із спілкування з пацієнтами, з’ясувавши, чи задоволені вони роботою медиків. Хоча, за її словами, вона розуміє, що після цього в неї можуть виникнути питання не лише до медичного персоналу, а й до місцевої влади, повідомила Зоряна Скалецька.

Джерело: Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити коментар

Введіть текст коментаря
Вкажіть ім'я